Echipa este formata din 5 specialisti in domeniul sportului

Iulian Dinu cu o experiență de peste 15 ani în domeniul sportiv, ca și kinetoterapeut, preparator fizic, antrenor personal și psiholog sportiv, si-a creat o echipă puternică de specialiști care te vor antrena și pregăti pentru admitere și iți vor asigura calificativul ADMIS la Academia de Politie sau Scoli de Politie.

Alaturi de echipa lui vei avea parte de:

  • Sustinere neconditionata
  • Motivatie si sustinere din partea echipei de antrenori dar si din partea colegilor de antrenament
  • Nutritie sanatoasa
  • Antrenament personalizat
  • Evaluare motrica si somato functionala

Un preparator fizic sau antrenor personal te poate ajuta, te poate îndruma, te poate antrena și iți poate oferi tot suportul necesar pentru a putea trece peste toate probele cu success.

De aceea echipa noastra este formata din 5 specialisti in domeniu:

IULIAN DINU

Iulian Dinu are o experiență de peste 15 ani în domeniul sportiv, ca și kinetoterapeut, preparator fizic, antrenor personal și psiholog sportiv. Și-a creat o echipă puternică de specialiști care te vor antrena și pregăti pentru admitere și iți vor asigura calificativul ADMIS. Iulian iti va face o evaluare Motrica si Somato Functionala, pentru a-ti stabili nivelul de antrenament si pentru a-ti concepe un program special pentru nevoile tale. Iulian iti va stabili planul de antrenament, evaluarea Motrica si Somato Functionala, iti va testa si antrena forta, rezistenta si antrenamentul specific pe elementele traseului utilitar aplicativ.

(citeste mai mult)

DENISA STIRBULESCU

Denisa Stirbulescu este multipla campioană mondiala la atletism, instructor de fitness, antrenor personal și nutriționist. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul sportiv și cu multe medalii de atletism acumulate, Alaturi de Denisa vei face antrenamente de forta si rezistenta si antrenamente specifice atletismului si iti va testa si imbunatati toate abilitățile fizice: viteza, forța, rezistența.

(citeste mai mult)

ELENA UNGUREANU

Elena Ungureanu este psiholog cu portofoliu complet de competențe (Psihologie clinică, Psihologia Muncii și Organizațională, Psihologie aplicată in securitate națională, Psihologie aplicată în servicii, Psihologia transporturilor, Psihoterapie). Pasiunea pentru acest domeniu fascinant și curiozitatea pentru descifrarea naturii umane le-a cultivat încă din timpul liceului. În clasa a XI-a, în urma participării la olimpiada de psihologie, știa deja ce va fi când va ajunge mare: psiholog.

(citeste mai mult)

Ana

Ana este o antrenoare excepțională și un model de inspirație pentru cei care doresc să se pregătească pentru admiterea la școlile de agenți de poliție sau la Academia de Poliție. Având experiență în domeniul aplicării legii ca polițistă și cunoscând în detaliu traseul utilitar aplicativ, Ana este un antrenor cu abilități și cunoștințe deosebite.

Fiind o persoană dedicată și pasionată, Ana își aduce experiența în domeniul antrenamentului personal, alături de cariera sa în poliție. Ea înțelege în profunzime cerințele și provocările pe care le implică admiterea la poliție și traseul utilitar aplicativ. Astfel, ea poate oferi o pregătire holistică și specializată, acoperind atât partea de antrenamente fizice, cât și simularea traseului utilitar aplicativ.

(citeste mai mult)

Florin

Florin este unul dintre antrenorii pasionați și dedicati de pe site-ul www.pregatirepolitie.ro, care se concentrează pe pregătirea fizică pentru admiterea la școlile de agenți de poliție sau la Academia de Poliție. Cu o personalitate dinamică și o pasiune pentru sporturile de contact și tehnicile de autoapărare, Florin este o sursă de inspirație pentru cei care doresc să obțină rezultate optime în fitness și să adopte un stil de viață sănătos.

Dorința sa de a promova sportul și un stil de viață activ l-a determinat să-și urmeze pasiunea în domeniul antrenamentului personal. Pentru a-și îmbunătăți constant cunoștințele și abilitățile în acest domeniu, Florin a urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport, consolidând astfel fundația sa în domeniul pregătirii fizice.

(citeste mai mult)

Alexandru

Alexandru este un antrenor personal dedicat și cu o vastă experiență în domeniul sportiv. Cu o pasiune pentru pregătirea fizică și simularea traseului utilitar aplicativ, el este un antrenor de elită pentru cei care doresc să se pregătească pentru admiterea la școlile de agenți de poliție sau la Academia de Poliție.

Având o carieră în domeniul sportiv, Alexandru înțelege importanța unei pregătiri fizice complete și eficiente. El dispune de cunoștințe solide și de experiență practică în dezvoltarea programelor de antrenament personalizate pentru a ajuta oamenii să-și îmbunătățească performanța fizică, să-și dezvolte rezistența și să-și atingă obiectivele specifice.

(citeste mai mult)

Aparitii Media

Parteneri