Iulian Dinu

IULIAN DINU

Iulian Dinu are o experiență de peste 15 ani în domeniul sportiv, ca și kinetoterapeut, preparator fizic, antrenor personal și psiholog sportiv. Și-a creat o echipă puternică de specialiști care te vor antrena și pregăti pentru admitere și iți vor asigura calificativul ADMIS.

Iulian iti va face o evaluare Motrica si Somato Functionala, pentru a-ti stabili nivelul de antrenament si pentru a-ti concepe un program special pentru nevoile tale.

Tehnicile de fitness si programele pe care le implementeaza sunt personalizate, tinand cont de starea ta de sanatate si de obiectivele pe care vrei sa le atingi.

Structura antrenamentelor si evaluare – inainte de orice noua colaborare veti discuta impreuna si veti stabili  care este cea mai potrivita modalitate de lucru, pentru a adapta antrenamentul in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

Motivatie – unul din punctele forte care il recomanda sa iti fie antrenor este puterea de a te motiva, de a te responsabiliza, de a-ti depasi limitele, fara a atinge pragul supra-antrenamentului, despre care stim ca poate avea efecte negative asupra organismului.

Iulian iti va stabili planul de antrenament, evaluarea Motrica si Somato Functionala, iti va testa si antrena forta si rezistenta si lucru pe elemente.