Admitere Politie

Admitere-Politie.ro este un instrument de testare online a cunoștințelor necesare admiterii la concursurile organizate în cadrul instituțiilor de învățământ ale MAI și cuprinde teste pentru proba scrisă, conforme cu tematica și bibliografia de concurs, la următoarele discipline: română, engleză, franceză, ordine publică, legislație specifică Ministerului Afacerilor Interne.

Site-ul este gestionat și creat de specialiști cu peste 25 de ani de experiență în managementul resurselor umane din Ministerului Afacerilor Interne.

Îți este pus la dispoziție un instrument modern de pregătire și de testare online pentru admiterea în cadrul instituțiilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Utilizând platforma admitere-poliție.ro îți crești semnificativ șansele de a reuși și de a-ți îndeplini visul.

Împreună cu Admitere-Politie.ro am lansat un proiect complex care se dorește a fi unul dintre cele mai bune de pe piață, care oferă  posibilitatea de a avea un plan complet ce cuprinde și pregătirea fizică dar si subiecte de testare pentru problele scrise tuturor celor interesați să obțină rezultatul ”ADMIS” la Academia de Poliție sau Școlile de Agenți de Poliție,.

Pe aceasta cale invităm toți participanții la probele sportive să își facă cont GRATUIT pe www.admitere-politie.ro și vor primi 12 credite de testare, valabile 30 zile, unde vor beneficia de teste la materiile: Limba Română, Limba Engleză, Limba Germană, Limba Franceză, Legislație Specifică și Educație Civică.

De asemenea, toți membrii site-ului Admitere-Politie.ro vor beneficia de un COST SPECIAL de 450 ron, redus de la 700 ron, la programul de pregătire fizică din cadrul www.pregatirepolitie.ro

Leave a Comment