PregatirePolitie.ro leagă parteneriat cu I.P.A ROMÂNIA

PregatirePolitie.ro leagă parteneriat cu I.P.A ROMÂNIA

Asociația Internațională a Polițiștilor este cea mai mare asociație a polițiștilor din lume, cu peste 372.000 demembri, reprezentată pe 5 continente, 100 de țări, dintre care 65 sunt secții naționale afiliate.

IPA Secția Română numără în prezent aproximativ 50.000 membri, fiind pe locul 2 în lume, după Germania. Sunt cel mai mare ONG din România, cu 150 de regiuni înființate în toate județele, dar și cu dezvoltarea recentă a asociației sub aspectul parteneriatelor încheiate și a activităților desfășurate.

Prieteniile, călătoriile, evenimentele, competițiile sportive, workshop-urile și bursele, schimburile profesionale, întâlniri cu colegii din întreaga lume, parteneriate cu diverse societăți comerciale (reduceri exclusiv membrilor IPA) sau oportunitatea de a deveni membru al celei mai mari asociații a polițiștilor din întreaga lume sunt doar câteva din beneficiile pe care le oferă I.P.A.

PregatirePolitie.ro susține activitățile polițiștilor și implicit, activitățile pe care le oferă I.P.A România, având un scop comun: admiterea candidatilor la Academia de Politie sau Scolile de Agenti de Politie.

Suntem conștienți de eforturile pe care acești oameni le depun zilnic pentru România, eforturile pe care le fac să aibă această meserie și mai ales riscul la care sunt expuși zi de zi.

De aceea ne dorim ca prin acest parteneriat să oferim tuturor membrilor I.P.A România si familiilor acestora posibilitatea de a beneficia de un PRET SPECIAL de 450 ron, redus de la 700 ron, la programul de pregatire fizica din cadrul www.pregatirepolitie.ro.

Leave a Comment